Leveringsinformatie

Verzending

Alle bestellingen zijn specifiek per klant en worden aan de hand van de opgegeven kleurcombinaties per order gemaakt. Voordat een order wordt uitgevoerd dient in alle gevallen eerst de betaling door ons ontvangen te zijn.


Verzending per post:

Na ontvangst van de betaling wordt de order vervaardigd. Verzending van speeltjes en riemen vindt plaats binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. 

De kosten voor het verzenden van uw bestelling ziet u gelijk als u een artikel aan uw winkelwagentje toevoegt. 

Bestellingen GRATIS verstuurd vanaf € 50,- orderbedrag (Nederland).

Orders worden zoveel mogelijk verzonden met TNT Post (brievenbus post) en komen doorgaans de volgende werkdag aan. De verzendkosten worden per order berekend naar aanleiding van het gewicht van de bestelling. Bij pakketjes hebben wij gekozen voor DHL (For you)  (Nederland). Voor de voorwaarden van DHL (For You) en TNT Post, verwijzen wij u graag naar hun websites. Voor bestemmingen in het buitenland dient rekening gehouden te worden met meerdere werkdagen.

Afhalen:

Let op: U kunt alleen bestellingen die vooraf via de website geplaatst zijn bij ons afhalen. In dat geval zijn er natuurlijk geen verzendkosten verschuldigd. Openingstijden alleen na afspraak!

=> Wij hergebruiken al ons verpakkingsmateriaal <=


Betaling


Vooraf overschrijven

U maakt het totaalbedrag over naar onze rekening onder vermelding van uw ordernummer. Dit bestelnummer vindt u in de bevestigingsmail die u direct na het bestellen ontvangt. Mocht u onverhoopt geen bevestiging van uw bestelling hebben ontvangen (storing, spamfilter) dan kunt u uw bestelling bekijken door in te loggen op onze website en vervolgens op "Mijn Account" te klikken. 
Hoewel bij internet bankieren het geld direct van uw rekening wordt geschreven, staat het niet op hetzelfde moment bij ons op de rekening. Gebruikt u Postbank, dan kan dit tot 2 werkdagen duren. Bij andere banken duurt het meestal 1 werkdag. Heeft u een rekening bij de Rabobank, dan hebben wij de betaling vrijwel direct binnen. Betalingsbewijzen in de vorm van screenshots, faxen etc. worden niet als geldig bewijs geaccepteerd. 

Betalingsgegevens:
Rekeningnummer: NL62RABO0113229755
Ten name van: S. Wierda te Wijnjewoude
Vermeld altijd uw bestelnummer bij de betaling! 


Creditcard

Voor het afhandelen van creditcardbetalingen maken wij gebruik van de wereldwijde betaaldienst "PayPal".
U heeft géén PayPal account nodig om te kunnen betalen.


Paypal

Indien u beschikt over een Paypal account kunt u hiermee rechtstreeks betalen.