Teken ze blijven een probleem vanaf het vroege voorjaar tot laat in het najaar. Bent u het ook zat uw honden constant te behandelen met die chemische middelen, die dan ook nog maar nauwelijks tot niet werken. Dan is dit voor u de oplossing, een puur natuur tekenband, tekenband gemaakt van keramische EM kralen. 

Net zoals de chemische tekenproducten die er op de markt zijn, geven ook keramische tekenbanden geen 100% garantie, De meningen over de werking ervan verschillen, sommige mensen zweren erbij andere vinden het flauwe kul. Uw hond dient de tekenband inprincipe altijd te dragen en de werking kan de eerste 2 tot 4 weken nog niet optimaal zijn. Voor een goede werking dient u de kralen eens per 1 a 2 weken met schoon water af te spoelen en in de zon te laten drogen, hierdoor worden de Micro organismen weer goed geactiveerd. 

Bij de sluiting is een verstelbaarheid van ongeveer 7 cm, hou hier rekening mee bij het meten van de halsomtrek en het over het hoofd heen doen. Meet de exacte hals omtrek voor uw bestelling. Voor de prijs verwijzen wij u naar onderstaande staffel.

Prijs staffel:
maat 1: < 30cm - €8,25        
maat 2: 30 - 39cm - €8,75 
maat 3: 40 - 49cm - €9,50    
maat 4: 50 - 59cm - €10,25 
maat 5: 60 - 69cm - €11,50 


De keramische tekenbanden zijn NIET geschikt om als gewone halsband te gebruiken!!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Keramische tekenband

  • Model: 9001
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €8,25


Beschikbare opties: